Organisatie

Ons zorgatelier is een kleine organisatie. Op veranderingen en behoeftes kan onmiddellijk worden ingespeeld. Er wordt gewerkt met een minimale uitgave waardoor geïnvesteerd kan worden door middel van goed en voldoende personeel en vrijwilligers

Medezeggenschap

Medezeggenschap is verankerd in de dagelijkse gang van zaken. Deelnemers  denken mee over het werk, hebben ruimte voor eigen inbreng en zijn opgenomen in het bestuur. Deze behartigt gemeenschappelijke belangen van de deelnemers  ten aanzien van het beleid.


Tevredenheid van onze deelnemers

Zorgatelier Pinokkio stelt zich tevreden deelnemers ten doel. Eens per jaar zullen we een evaluatie laten plaatsvinden door een onafhankelijke partij. Deze partij voert gesprekken met onze deelnemers en betrokkenen. Met de bevindingen van het onderzoek kunnen wij onze zorg en dienstverlening blijven aanpassen aan de wensen van de deelnemers. In het dagelijks bestuur is een cliënten vertegenwoordiger aanwezig. U kunt deze raadplegen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.