logo klimarent

 

Als je op een gegeven moment klaar bent met je opdracht om voor mensen met een hersenletsel of lichamelijke beperkingen een onderkomen te bouwen, dan kun je niet zonder bedrijven en mensen. Wat hebben jullie toch super je best gedaan voor ons! En daar zal ik jullie allemaal erg dankbaar voor blijven. Maar dan wordt het ineens warm en echt erg warm. De temperatuur liep in de aanbouw op tot 31 graden. De mensen hadden het erg warm en verkoeling kon ik niet brengen. Ik dacht: "ik ga op zoek". Ik vond ook een Air-Cooler, dus ijsblokken en water erin. Helaas ook dat hielp niet echt. Dus gingen we op zoek naar een andere oplossing.

Ik benaderde Klimarent en deze waren bereid te kijken om iets te doen. Ze hadden nog een test-apparaat en zouden kijken wat te doen. Want als iemand weet wat een klimaatprobleem is en daar een oplossing voor zoekt, dan is het Klimarent wel.

Het werd weer warmer, maar ik werd door Klimarent gebeld. Zij hadden een hartverwarmend bericht, ze komen dinsdag naar Eindhoven met een gloednieuw apparaat. Het is te gek. Dat is niet alles, ze schenken ons het apparaat.

Nou daar krijg je het toch koud van, maar dan ook ijskoud. Het is te gek dat er bedrijven zijn, die ons willen helpen. Je hoort steeds dat de wereld aan het verharden is. Ik kan uit ervaring vertellen dat daar niets van klopt.

Ook dit warm gebaar is een teken dat men met ons meeleeft. Het doel is om mensen te helpen in deze zware tijd van zorg. Het is niet zomaar iets. We weten allemaal dat het voor bedrijven ook zwaar was en nog steeds is. Maar dan z'n gebaar, het is echt super te gek.

Mobiel centre

 

Weer een sponsor en wat voor een. Geweldig. Voor onze nieuwe keuken in de aanbouw stelt Mobiel Centre Marktonderzoek uit Almere twee verrijdbare gasfornuizen ter beschikking. Maar dat is nog niet alles. Ze doen er ook nog een mooie Bosch Koelkast bij. Die hadden we hard nodig.  En dan doen ze er ook nog drie gasflessen bij om voorlopig te kunnen koken en bakken. Want in de verrijdbare gasfornuizen zit ook nog een oven. Te gek toch?! 

U snapt dat we ze ontzettend dankbaar zijn voor deze geweldige sponsoring.

We willen jullie echt heel hartelijk bedanken en uiteraard ook Jacomine voor haar inzet. Wat zouden we toch zonder al deze mensen en bedrijven moeten doen. Kom eens op de koffie, dan bakken wij er iets lekkers bij uit deze mooie sponsoring.

Specsavers

We zijn genomineerd als een van de goede doel door Stichting Specsavers Steunt – Locatie Eindhoven. 

Helaas hebben wij de prijs niet gewonnen!

ALLEMAAL BEDANKT VOOR HET STEMMEN!!

 

 

             

la cardia kaart met heel erg bedankt voorkant

 

  • Alfred Kanters: voor de nieuwe inbouw koelkast
  • Mark en Ger: voor alle moeite en alles wat daar bij hoorde.
  • Eric en Anja: voor de magnetron die we nog miste en de support.
  • Hans en Mirjam: of het nu dit of dat is ze blijven meedenken. Nu weer stoelen, super.
  • Will en Marjo: je hebt het gezien wat deze wastafel voor ons betekent, ook de radiator

En ook mag ik zeker niet vergeten, mijn steun en toeverlaat.

  • Karel en Jacomine Biemans: Schilderij-lijst, Isolatie, Kranen, Radiator, Spijkers enz enz. Te veel om op te noemen, Super
  • Jos Biemans: voor de vloerbalken. Zonder jouw hulp hadden wij niet geweten hoe we ons zorgatelier konden open. De vloer was stuk en met deze sponsoring konden we alles weer verhelpen. Ik hoop dat je eens komt kijken wat je hebt gegeven.
  • Jeroen en Sharon Biemans: boiler, schuifdeur, kast en allerlei huishoudelijke artikelen. Het is echt te gek voor woorden, bedankt.

Je ziet het is echt te gek om op te noemen, het moet wel slagen met zoveel mooie mensen.

 

Bouwbedrijf raaijmakers

Je gaat verbouwen en verhuizen. Dit houdt in dat je alles moet aanpakken om ons zorgatelier weer in orde te maken, zodat we de gasten weer een mooi onderkomen kunnen bieden. Bouwbedrijf Raaijmakers uit Gemert heeft hier zeker de hand in gehad. Ze hebben ons deuren, kozijnen en tegels ter beschikking gesteld. En we hoeven ze niet meer terug te geven (grapje). Nee echt bedankt voor het meedenken en deze sponsoring.

logo tegelzetbedrijf raaijmakers

Toen ik aan een kennis aangaf dat we nog een wastafel, shifon en kraan nodig hadden belde hij enkele dagen later dat hij dit gesponserd gekregen had. Tegelzettersbedrijf Raaijmakers uit Gemert gaf ons deze mooie sponsoring voor in de werkplaats. Het hangt perfect daar, we hebben er meer dan plezier van. Iedere keer als wij daar komen, moeten wij denken aan wat bedrijven allemaal doen. En dan zegt men wel eens, men denkt niet mee. Nu je kunt lezen dat dit zeker niet zo is. Bedankt hiervoor.

Dirks logo

Toen we begonnen met de verbouwing in ons nieuw onderkomen,was het eerste wat we nodig hadden trappen. Trappen om te schilderen, breken en voor op de zolder te komen. Die verbouwing is achter de rug, maar een probleem bleef. Hoe komen we met een open plafond op de zolder, zonder trap. De Firma Dirks uit Helmond heeft daar geen probleem mee. Met een sponsoring van een trap ook niet. Ze zijn nu hard bezig deze te maken, zodat wij weer op de zolder kunnen. Bij het schrijven, blijft het mij verbazen. Jongens geloof me, ik had het niet zonder jullie hulp kunnen realiseren. Het is te gek, zo mooi om dit soort dingen mee te mogen maken, bedankt.

Renders logo

Ons onderkomen in het mooie Schuttersbosch is geweldig, maar het is iets te klein. We willen toch iets veranderen. Deze zal bestaan uit 8 verrijdbare planten bakken, waar je met de rolstoel bij kunt. De tuin moet daarvoor wel worden leeggemaakt. Wie anders als de Firma Renders uit Riethoven kunnen dit. Onze huishovenier, ze hebben een geweldig project tot een einde gebracht, de tuin is weer helemaal klaar voor de komende 10 jaar. Wij kunnen nu aan de slag met de bestrating waar de tuinen opkomen. Bedankt voor de geweldige hulp, de sponsoring was en is super. Dank je wel voor alles.

Piet gas

Piet gas is in de Regio een begrip. Ze zijn al 50 jaar actief in onze regio. Dus toen we in de knoop kwamen met de BBQ, was dit het bedrijf wat we zochten. Ze hebben ons ook super bijgestaan om de BBQ te laten branden. De schenking van een gasfles met alle bijproducten kwamen erg van pas. De BBQ was een groot succes, zeker door de bijdrage van Piet Gas. Te gek, bedankt.

Janssen website

 

Op een middag kreeg ik een telefoontje van mijn neef: Hij gaf aan iemand te kennen, die onze badkamer wilde betegelen. Tegelbedrijf Janssen wilde ons graag helpen met het tegelwerk. Geweldig, iemand die spontaan zomaar zijn tijd en expertise geeft om bij ons te komen tegelen. Op een middag kwam hij met de bus voorrijden. Hij heeft de gehele middag gewerkt om de toilet en wastafel te betegelen en in te voegen. Het ziet er super uit! Mooi is het toch iedere keer weer als je zo'n sponsoring krijgt, dan zie je pas wat men voor anderen over heeft. Tegelzetbedrijf Janssen uit Reusel super bedankt, zonder jullie zou het niet zijn gelukt. Jullie verdienen een warme douche!

IthoAls de Sphinx het toilet doet dan blijft Itho Daalderop niet achter. Grapje, dat wisten ze helemaal niet. Maar toch hebben ze voor onze badkamer en activiteitenruimte
een complete afzuigsysteem gesponsord. Geweldig! Super bedankt voor dit
mooie cadeau. Ik wilde zeggen er zit een luchtje aan...maar dat kan niet, want het wordt
nu afgezogen. Bedankt.

Sphinx

We waren met de verbouwing bezig en wat is er dan mooier als je in je nieuwe
aangepaste badkamer ook een nieuwe rolstoeltoilet is. Aan dit idee heeft Sphinx
gehoor gegeven en ons voorzien van een hele mooie toilet met spoeling. Helemaal
te gek dat men dit doet. Ze gaven zelf aan als ze nog iets konden doen, dat ze er
klaar voor zijn. Super bedankt. 

http://www.sphinx.nl/

U en vele bedrijven hebben ons nu al meer dan een jaar gesteund. Dat was en is geweldig.

Stichting Zorgatelier Pinokkio​ is genomineert voor de KNR PRIJS 2015. Dit is een prijs voor een uniek project.

 

De uitslag is bekend.....Helaas, we hebben de KNR prijs 2015 niet gewonnen. Echter hebben wij wel veel respect van de jury voor ons unieke project gekregen. Wij blijven erg trots op onze nominatie. Bedankt voor de unieke ervaring!

 

 

Een nieuw onderkomen een nieuwe vloer. Ja dat is nodig en Bruynzeel vond dat gelukkig ook. Hun zochten voor ons een sponsor, dat Your Floor uit Oss geworden. Zij gaan samen met de Stichting bekijken wat we nodig hebben en wat het beste voor ons is.

Hiervoor willen we Your Floor heel hartelijk bedanken en natuurlijk Bruynzeel voor de moeite die ze genomen hebben. Wat zal het mooi worden. Your Floor, bedankt

 

 

 

Kijk onze Jan is te gek. Jan Linders heeft ons voor nu en de toekomst boodschappen toegezegt. De eerste kortingsbon voor booschappen is binnen. We willen Jan Linders Supermarkt daar heel erg voor bedanken.