Zoals u via via misschien heeft begrepen, hebben we Zorgatelier Pinokkio geopend. Voor dit unieke Project in Eindhoven zoals u zult begrijpen, is geld en hulp voor nodig

Ons Zorgatelier heeft als doel actieve, creatieve en structurele dagbesteding te bieden voor iedereen met een NAH ( Niet-Aangeboren Hersenletsel) en/of een lichamelijke beperking. Onze dagbesteding zal bestaan uit een structurele tijdsbesteding met een welomschreven doel, waarbij de cliënt actief wordt betrokken en die hem zingeving verleent. Door samen bezig te zijn met creativiteit, hopen we dat de personen een gevoel van bevrijding ervaren en zich meer bewust worden van hun vaak onbekende en verrassende talenten. Structuur is daarbij een noodzaak.

Daarnaast bieden we iedereen door de verscheidenheid aan materialen de mogelijkheid om buiten de gebaande paden te denken. Alles is mogelijk, als je maar durft! Het gaat er vooral om dat we samen, ouderen en jongeren, veel plezier aan de activiteiten beleven.

Voor Financiële hulp van dit unieke Project gaan we donateurs voor ons zorgatelier werven. Denk er a.u.b. over na, u kunt ons helpen, wordt donateur van ons zorgatelier en stort uw donatie, bedankt vast. U helpt er mensen met NAH (Niet-Aangeboren Hersenletsel) en/of met een lichamelijke beperking in uw Regio mee.

Neem voor donaties contact met ons op via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

ABN AMRO bank nr NL35ABNA0424779323